این هم روش دیگری برای مصرف قلوه گوسفند است. مطمئن باشید از این غذا هم به اندازه قلوه کبابی خوشتان میآید.
زمان لازم برای آمادهکردن مواد غذا: 5 دقیقه
زمان لازم برای پخت غذا: 10 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
- قلوه گوسفند؛ 4 یا 5 عدد
- کره؛ مقداری برای سرخکردن
- پودر خردل؛ نصف قاشق چایخوری
- جعفری خردشده؛ یک قاشق چایخوری سرپر
- پیازچه خردشده؛ یک قاشق چایخوری سرپر
- سیر؛ یک حبه (رنده شود)
- خامه؛ 2 قاشق سوپخوری
- آب لیمو ترش تازه یا سرکه؛ نصف پیمانه
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم
- جعفری؛ مقداری برای سرو
روش پخت
1. ابتدا پوست نازک روی هریک از قلوهها را بکنید و هرکدام را با چاقوی تیزی بهصورت طولی به دو نیم ببرید. سپس قلوههای نصفشده را با آب سرد خوب بشویید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
2. تابهای آماده کنید و مقداری کره داخل آن بریزید. سپس تابه را روی اجاقگاز قرار دهید تا کره آب شود. حالا قلوهها را داخل کره سرخ کنید؛ بهصورتی که هرطرف آن حدود 2 دقیقه سرخ شود، سپس قلوهها را به ظرف دیگری منتقل کنید.
3. پودر خردل را به همراه سیر، سبزیجات معطر و آب لیموترش داخل همان تابه بریزید و آنقدر حرارت دهید تا مواد به نیمه برسند. سپس خامه را اضافه کنید و حرارت دهید تا سسی یکنواخت حاصل شود.
4. قلوههای سرخشده را دوباره به تابه برگردانید و کمی حرارت دهید؛ فقط مراقب باشید قلوهها آنقدر نپزند که سفت شوند. در پایان قلوهها را به همراه جعفری تازه سرو کنید. البته گرمکردن پلو نیز یادتان نرود.
نکته 1: با توجه به اینکه در فصل تابستان قرار داریم، قلوهها را از جای مطمئن خریداری کنید. درضمن هنگام خرید، مراقب باشید قلوهها نرم و لکهدار نباشند.
نکته 2: به جای پودر خردل از سس خردل هم میتوانید استفاده کنید